Investment Offers
March 26, 2020

Інвестиція в 1 МВт сонячних потужностей. Проєкт СЕС "під ключ"

🔥 Гаряча пропозиція "Ready to build" з гарантованим "ЗТ" уже в нашому хайлайті!

📍 3,3 Га в Дніпропетровській області, с. Вакулове

Земельну ділянку 1225283300:03:005:03:005:0005 з кадастровим номером для пошуку 1225283300:03:005:0005 включено у вартість (підписаний договір pre-PPA від 28.12.2019).

Сонячна електростанція буде виробляти (за розрахунками) 1 189 000 кВт-год/рік, скорочуючи викиди СО2 на 1 250 000 кг/год у порівнянні з ТЕС.

📍 Вакулівська СЕС та інші "одномегаватники" від Helios Strategia проектуються з використанням преміум-набору фотовольтаїчного обладнання

Наші партнери — німецький виробник інверторів SMA Solar Technology та виробники сонячних модулів з топ-10 рейтингу Bloomberg Tier-1 — як завжди, брати участь у проєкті та нададуть гарантію на все поставлене обладнання. В інвестора буде можливість обрати комплектацію СЕС.

Деталі одномегаватного проєкту Vakulivska SPP

  • Проєктна встановлена потужність DC — 1000480 Вт;
  • Проєктна встановлена потужність АС по напрузі 0,4 кВ — 900000 Вт;
  • Конструкція: статична.

Анонсована ціна €0,61/W для одномегаватного проєкту включає:

  • Виконання робіт у рамках EPC-контракту "під ключ" (інжиніринг і проєктування, постачання обладнання, монтажно-будівельні роботи) впродовж 4-5 місяців;
  • Преміум-комплектацію інверторів (SMA) і PV-модулів (LONGi Solar / Jinko Solar / JA Solar / Hanwa Q-Sells);
  • Розподільчі шафи АС (з використанням обладнання Schneider Electric, ABB, ETI);
  • Систему кріплень;
  • Кабельно-провідникову продукцію (HIS та LappCable);
  • Огорожу для периметра;
  • Охоронно-спостережний пункт;
  • Документальний супровід;
  • Налаштування обладнання та систем моніторингу;
  • Гарантійне обслуговування.
💰 €0,61/W "під ключ" і на топовому обладнанні
💰 €0,61/W "під ключ" і на топовому обладнанні

Загальна вартість СЕС з обладнанням для підключення до зовнішніх мереж та з врахуванням тарифу на приєднання до зовнішніх мереж: €609886,73 або 0,61 Євро за Вт без ПДВ.

Після введення станції в експлуатацію можливе підписання договору про сервісне обслуговування імплементованого проєкту. Helios Strategia — єдиний офіційний сертифікований сервісний партнер SMA Solar Technology в Україні.


Це ще не все, що ви можете дізнатись про наші майбутні "одномегаватники". Запитуйте детальну комерційну пропозицію в Helios Strategia та залишайтесь сонячними ☀️

Корисні матеріали:

👉Тицяй, щоб дізнатися, чому 1 МВт сонячних потужностей в Україні — це вигідно та антикризово.


Підписуйтесь на наш 👉 Facebook та Instagram, щоб споживати ще більше контенту про ринок відновлюваної енергетики та не тільки. Крутецьке відео збудованих нами СЕС можна глянути в YouTube.
Всім сонця та антикризового настрою, все буде 👌!

With love Helios Strategia Group 😘

Підписуйтесь на наш 👉 telegram-канал, щоб споживати ще більше “диванної”аналітики про ринок відновлюваної енергетики та не тільки.

------

Copyright © Helios Strategia LLC, 2020. Усі права захищені.
Ви можете вільно: Поширювати — розповсюджувати матеріал у будь-якому вигляді чи форматі. Helios Strategia LLC не може відкликати ці дозволи поки ви дотримуєтесь умов використання.

Використання на наступних умовах: Ви маєте обов’язково вказати автора та вказати чи було внесено зміни до твору. Ви можете зробити це у будь-який розумний спосіб, але так, щоб не створювати враження стосовно того, що ви автор твору в цілому чи будь-якої його частини або, що Helios Strategia LLC підтримує чи схвалює вас або ваше використання твору. Ви не можете використовувати матеріал для комерційних цілей. Helios Strategia LLC не надає похідних прав на твір.